Høtspot Festival: hét gekste winterfestival

Category: Høtspot Festival 2021
14 sep

Na zeven jaar in de vriezer, is het tijd om onze Høtspot feestbol weer tot leven te schudden. En dat gaan we doen op zaterdag 6 november 2021 in Enschede. Want ondertussen zijn we wel toe aan een mega polonaise op standje fout! Maar wat is Høtspot eigenlijk?

We zijn het aller-, aller- allergekste winterfestival! Die van de gouwe hits, warme borrels, sneeuwpop-races, après-ski disco’s, topartiesten en rondvliegende rudolfs. Het winterfestival voor wie wel een beetje gekkigheid en glibberende moves kan gebruiken.

En Steven Kazàn had de eer om dat te onthullen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Høtspot Festival (@hutspotfestival)

Weer tot leven schudden
In 2013 organiseerden we voor het allereerst Høtspot Festival in Enschede. En in 2014 weer. Toch belandde onze sneeuwbol in de vriezer. Het was te gek, maar misschien nog iets té gek. Maar nu is het tijd: tijd om het ijs van onze bol af te krabben en hem weer snoeihard tot leven te schudden (iets waar Steven Kazàn ons bij hielp).

Het gekste winterfestival
Op 6 november toveren we dus het terrein van de Universiteit van Twente om tot een heus winterparadijs. Van après-ski fuifjes en knisperende kampvuurtjes tot stomende hottubs en drie knetterdikke stages met artiesten die wel weten hoe ze een feestje bouwen. En vooral afbreken, in heerlijk verwarmde tenten! Van foute schlager tot lekker Nederlandstalig en van hete live-acts tot stampende house acts. Alles in de mix, zoals een goede hutspot behoort, overgoten met de vanaf nu ‘oh zo vette’ Høtspot jus.

Alvast een kijkje nemen?
Ontdek hier alles over onze artiesten, winterse spelen en food & drinks.

Save the date! 
Trommel je vrienden alvast maar bij elkaar en duik ook dat foute outfitje of verkleedkostuum maar weer op, want de eerste zaterdag van november schudden we het feest weer aan! Zet jezelf op aanwezig in onze Facebook-event.

We gaan weer party machen! Met wie kom jij de knappe skileraar uithangen?

Back to overview