Ontdek Høtspot Festival

Rollebol mee in de foute wereld van Høtspot Festival!
Die van de gouwe hits, warme borrels, sneeuwpop-races, après-ski disco’s, topartiesten en rondvliegende rudolfs. Ja, die van de allergekste zaterdag van het jaar, waarin jij en je vrienden even niet meer weten waar het einde van de polonaise is. Schuifel je mee?

Feest, feest en nog eens feest!

Héééé, Hóóóó! Trek je meest winterse party outfit maar uit de kast, want het feest is hier aan. Van Deutsche schlagers tot naar de grond schudden met die kont. Guilty pleasures, kantinehits en ongelofelijk goede live-acts. We gaan ondersteboven en achterstevoren, met kilo’s confetti achter onze oren. Op de maat, uit de maat, polonaise in, polonaise uit.

Terrein

Het terrein van de Universiteit Twente verandert voor één dag in het allergekste winterparadijs van Nederland. Alles op z’n kop in een winters jasje. Après-ski fuifjes tussen de dennenbomen, foodkraampjes onder een deken van lichtjes, knisperende kampvuurtjes met marshmallows, kerstmarktjes vol hollands vertier, stomende hottubs voor je vrienden én drie knetterdikke stages met artiesten die wel weten hoe ze een tent af moeten breken.

Artiesten

We hebben weer een line-up om je vingers bij af te likken. Eén waar we echt alles in de mix hebben gegooid. Stuk voor stuk gangmakers van het eerste uur. Van de ‘captain jacks’, ‘barbie girls’ en sexy urban sounds zo naar de Nederlandse top van de dance, pop en house.

Winterse spelen

Sneeuwpop-racen? Kerstmarktjes? Je lippen branden aan de chocomelk? Jezelf verkleden? En hutspot eten voor het leven? Reken maar! We dompelen je helemaal onder in winterse sferen. We komen samen om te ontsnappen en te genieten van het feestgedonder in onze vijf heerlijk verwarmde muziektenten, bomvol lasers, vuurkanonnen, confetti en gezellige artiesten.

Food & Drinks

Atje me nou! Flink feesten kan alleen op een goed én lekker gevulde maag. En dat lukt wel op Høtspot Festival. Verse pommes frites, echte crêpes, poffertjes en grootmoeders stamppotten met rookworst; we halen de lekkerste gerechten en koek & zopie naar ons festival. Ook voor onze vega vrienden een feestje! Een koud biertje of juist een warme chocomelk of glühwein en jij bent weer klaar voor de dansvloer. Prost!