Vervoer

Alle wegen leiden naar Høtspot! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over hoe je naar het festivalterrein kunt komen.

Alle wegen leiden naar Høtspot!

Vervoer

Auto

Gratis parkeren

Het adres van Høtspot is Drienerlolaan 5 in Enschede. Parkeren op Høtspot is GRATIS en mogelijk op het verharde parkeerterrein van FC Twente/Grolsch Veste. NavigatieadresColosseum 65, Enschede.
Volg de borden zodra je deze tegenkomt!

Routebeschrijving naar Høtspot – Locatie: Universiteit Twente

  • Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede.
  • Neem afslag nr. 26a Enschede-West (NIET 26b).
  • Volg aanwijzingen Universiteit/Enschede-West.
  • Aan het eind van de afslag, ga bij het stoplicht rechtsaf.
  • Blijf de borden Universiteit volgen
  • Parkeren kan bij het FC Twente Stadion/Grolsch Veste

Vervoer

Busreizen

Nederland

Regel eenvoudig je busvervoer naar Høtspot Festival via Party-vervoer. Met veel verschillende opstapplaatsen is Høtspot Festival voor praktisch iedereen in Nederland makkelijk te bereiken. Naast alleen een plaats in een bus, is het ook mogelijk een combikaart te kopen. Hiermee krijg je €5,- combikorting op de bus én de entree. Mooi meegenomen.

  • Klik hier voor busreizen en meer info via Party-vervoer
Vervoer

Kiss & Ride

Weggebracht en/of opgehaald?

Opgehaald en weggebracht? Maak dan gebruik van de ‘Kiss & Ride’ locatie. Deze wordt duidelijk met gele borden (BRENGEN/HALEN) aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel de festivalgangers als de chauffeurs.

De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

Vervoer

Taxi

Want niemand wil bobben

Geen zin in die ‘BOB-jij-of-ik’ discussies? Bestel een taxi! Zorg er wel voor dat de chauffeur de gele borden ‘TAXI’ volgt richting de taxistandplaats. Deze ligt op loopafstand van het festivalterrein. Als je het festivalterrein verlaat, staan er taxi’s bij de speciale taxi standplaats.

Vervoer

Trein

De grote rups

Met de trein is Høtspot uitstekend bereikbaar. Het treinstation Enschede Kennispark (voorheen Drienelo) ligt op een kleine 10 minuten lopen van de Universiteit van Twente, het festivalterrein. Daarom rijden er géén pendelbussen.

Ga voorbereid op pad:

  • Plan van te voren je reis op de website van 9292.
  • Check op tijd of je je aansluiting nog kunt halen. Het kan druk zijn. Gok daarom voor de terugreis niet op de laatste trein, maar neem een trein eerder. Hoe goed we ook snappen dat je tot het allerlaatste moment wilt blijven..
  • Houd tijdens je reis de digitale schermen en de omroepberichten op de stations en in de treinen in de gaten voor actuele informatie.
Vervoer

Fiets

Want wij blijven Nederlanders

Kom je met de fiets of brommer naar het evenement? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

Vervoer

Pendelbussen

Niet nodig

Høtspot ligt op loopafstand van Station Enschede Kennispark (voorheen Enschede Drienerlo). Je hebt geen pendelbus nodig dus. In slechts enkele minuten sta je al op het festivalterrein. Kun je daar direct aan je ‘area-rondje’ beginnen.